Cushion csiszolású gyémánt eljegyzési gyűrű
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Anastasia Gyémánt Gyűrű

  • Cikkszám: brill-11
  • Készletinfó: Raktáron

970 000Ft

Elérhető opciók


Nem véletlenül kapta a Cushion csiszolású labor gyémánt gyűrűnk az Anastasia nevet, amely számomra az eleganciát és a hagyományt képviseli. A Cushion, azaz párna csiszolás számított a legnépszerűbb csiszolásnak több évszázadon át, amikor még csak az uralkodó családok tudták megengedni maguknak ezt a luxust. A négyzetes és lekerekített sarkú csiszolás előnye, hogy a gyémánt még több irányból töri meg a rá érkező fénysugarakat, ezért azt ragyogóbbnak látjuk, mint az oválisra csiszolt társát.

 

Az Anastasia eljegyzési gyűrűt azoknak a leendő menyasszonyoknak ajánlom, akik szeretik a klasszikus eleganciát, merészek és romantikusak egyaránt. Az a nő, aki tudja viselni ezt a felettébb előkelő gyémánt gyűrűt tudja, hogy a múltban gyökerező értékek fogják vezérelni őt a jövőben is. A hírességek körében is közkedvelt ez a csiszolás és többek között ilyen gyűrűt hord Meghan Markle, Kim Kardashian és a Gossip Girl-ből ismert Leighton Meester is.


Az Anastasia eljegyzési gyűrű lelkét az 1 karátos fehér Cushion csiszolású gyémánt kő adja, melyet 24 db fehér gyémánt vesz körbe.


A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg 53-as méretben van raktáron, amit személyesen azonnal megvásárolhatsz, online pedig maximum 4 munkanap alatt vehetsz kézbe attól függően, hogy mennyire messze laksz Budapesttől. Ha ettől eltérő méretet választasz, akkor legfeljebb 7 munkanapot kell várakoznod a gyűrűre. Ha mégsem vagy megelégedve a gyűrűvel, akkor élhetsz a 14 napos visszaküldési lehetőséggel.


Méret garanciával dolgozom, ami azt jelenti, hogy ha mégsem felelne meg elsőre a méret, akkor azt addig alakítom, amíg tökéletes lesz. A gyémánt gyűrű 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból, rózsa aranyból vagy platinából is. A vásárláshoz CGI nemzetközi gyémánt tanúsítványt adok, 3 év garanciát vállalok és 2 éven belül ingyenesen tisztítom.

 

Ha szeretnél más drágakövet, színes etikus vagy természetes gyémántot választani, keress bizalommal a +36 30 991 0388 telefonszámon, vagy személyesen a 1031 Budapest,Vízimolnár u. 2-4 szám alatt. Az etikus gyémántról blogomban találsz hasznos információkat, valamint a itt találod méretválasztási kalauzomat.

 

Az árak 14 karátos fehér aranyból és etikus gyémántból készült gyűrűt takar, amely az ÁFA-t magában foglalja.


Product Details
Csiszolás gyémánt cushion
Forma cushion
Gyémántok mérete összesen (karát) 1,37
Gyémántok részletesen (karát) 1 x 1,0 6 x 0,06
Kő színe fehér
Nemesfém-tartalom (gramm) 4,2
Szín/ötvözet 14 karát fehér arany
Tisztaság VS2

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           JóCímkék: eljegyzési gyémánt gyűrű