Dominik Fekete Gyémánt Férfi Fülbevaló
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Dominik Fekete Gyémánt Férfi Fülbevaló

  • Cikkszám: brill-62
  • Készletinfó: Raktáron

98 000Ft

Szoboszlai Dominik ihlette ezt a merőben különleges fekete természetes gyémánt fülbevalót, ami pontosan azt a merész és kifinomult stílust hozza, amit ő is képvisel a pályán. Brilliáns csiszolású kerek 0,4 karátos 4,75mm átmérőjű gyémántot választottam, ami már lehetővé teszi, hogy színben és méretben is kitűnj a tömegből. Mindezek mellett 14 karátos fehérarany tokba foglaltam, hogy a lehető legellenállóbb legyen és ne kelljen féltened aktív mindennapjaidban.

A Dominik Fekete Gyémánt Férfi Fülbevaló nem csak egy ékszer, hanem önkifejezés is!

A fülbevaló megvehető solitaire, azaz egy darabban vagy párban is, hogy még jobban stílusodhoz alakítsd. Az ár egy darabot jelöl.

A solitaire fülbevaló 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból, rózsa aranyból vagy platinából is. A vásárláshoz CGI nemzetközi gyémánt tanúsítványt adok, 3 év garanciát vállalok és 2 éven belül ingyenesen tisztítom.

Ha szeretnél más drágakövet, színes etikus vagy természetes gyémántot választani, keress bizalommal a +36 30 991 0388 telefonszámon, vagy személyesen a 1031 Budapest,Vízimolnár u. 2-4 szám alatt.

További gondolatokat és választási tanácsokat a Ki mondta, hogy egy férfi nem hordhat fülbevalót? blogcikkben találhatsz.

Product Details
Csiszolás gyémánt brilliáns
Forma kerek
Gyémánt besorolása természetes
Gyémántok mérete összesen (karát) 0,8 karát
Gyémántok részletesen (karát) 2 x 0,4
Kő színe fekete
Nemesfém-tartalom (gramm) 1,9
Szín/ötvözet 14 karát fehérarany
Tisztaság VS1

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó