Gyémánt Nyakláncok
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Gyémánt Nyakláncok

Gyémánt Nyakláncok

A gyémánt nyaklánc kiemeli a női nyak vonalának kecsességét, míg a gyémánt ragyogása tovább fokozza viselője eleganciáját. A medálokat a mindennapi hordhatóság, a kényelem és a szépség jegyében terveztem, hogy méltó társad legyen éppúgy egy üzleti találkozón, egy színházban, egy könnyű baráti estén, mint a játszótéren vagy otthon a kanapén pihenve. Ne feledd, a gyémánt nyaklánc értéke az idő múlásával nem csökken, éppen ellenkezőleg, emelkedik, ahogy azt történetekkel és emlékekkel töltöd meg és örökíted tovább a következő nemzedékre.


Képzeld el Kedvesed arcát, amikor meglátja, hogy egy gyémánt nyakláncot kap Tőled és erről az ajándékról örökké Te jutsz az eszébe! A Brilliante gyémánt nyaklánc nem csupán egy ajándék, hanem Kedvesed hollywoodi típusú kényeztetése, amellyel könnyen ki tudod fejezni, hogy mennyire is szereted Őt. A Brilliante gyémánt nyakláncok örök életre szólnak, és tökéletes választás születésnapra, évfordulóra vagy házassági évfordulókra egyaránt. A nők nem véletlenül szeretnek gyémántban ragyogni, hiszen a gyémántok csillogása vonzza a tekintetet és önbizalmat sugároz viselőjének. A gyémánt nyaklánc tökéletes ajándékötlet, mert egy ilyen exkluzív ékszer nem csupán egy darab drágakő, hanem egy emlék is, amely örökre megőrzi az adott pillanatot. A gyémántok időtlen eleganciát képviselnek, így az ajándék mindig aktuális és különleges marad. Nem csupán szép, hanem jelentős értéket is hordoz magában, ami tovább fokozza az ajándékozás örömét és Kedvesed boldogságát. Egy gyémánt nyaklánc ajándékozása valóban kifejezi a szeretetet, tiszteletet és megbecsülést.

 

Nézz szét gyémánt nyakláncaink között és engedd meg Magadnak vagy Kedvesednek azt a luxust, hogy mostantól minden nap gyémántban ragyogj/ragyogjon!


Lady Pink Gyémánt Nyaklánc

Szeretnél te is egy igazán különleges és csillogó nyakláncot, amivel garantáltan kitűnsz a tömegből? Akkor ne keress tovább, hiszen a Lady Pink Gyémánt Nyaklánc pont neked lett tervezve!A Pink Lady Gyémánt Nyakláncot azoknak a Hölgyeknek ajánlom, aki..

90 000Ft

Blue Sky Gyémánt Nyaklánc

Ragyogj kék gyémánttal, és tűnj ki a tömegből! Azoknak a sikeres nőknek, akik szeretik a divatot és értékelik az etikus vásárlást, az ideális választás a Blue Sky Gyémánt Nyaklánc. A kék gyémántok hosszú évek óta a divatvilág kedvencei, de a jó minős..

110 000Ft

Shining Star Gyémánt Nyaklánc

Egyszerű, elegáns, kifinomult. Tökéletes választás a hétköznapokra!A Shining Star Gyémánt Nyaklánc egy egyszerű, kifinomult és elegáns módja annak, hogy elmond mennyire szereted Kedvesed, aki innentől kezdve mindig Rád fog gondolni, akárhányszor ráné..

117 000Ft

Full Moon Gyémánt Nyaklánc

Ragyogó megjelenés, egyedi kivitelezés. Tökéletes választás bármely korosztály számára.Az etikus gyémánt nyaklánc 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból vagy rózsaaranyból. A vásárláshoz CGI ne..

126 000Ft

Valentine Gyémánt Nyaklánc

A Valentine Gyémánt Nyaklánc a minimalista vonalat követi, ahol a középső 0,1 karátos gyémántot két kisebbel öleltem körbe ezzel hangsúlyozva a családi összetartozást.Az etikus gyémánt nyaklánc 14 karátos sárgaaranyból készül, de egyedi megállapodás ..

135 000Ft

Ice Gyémánt Nyaklánc

Az Ice Gyémánt Nyaklánc a minimalizmus és a csillogás tökéletes kombinációja.Életünkben rengeteg kihívással kell szembenéznünk, és mindennapjaink során számos szerepben kell helytállnunk. Legyen szó munkáról, családról vagy barátokról, mindig igyeksz..

150 000Ft

Lady Button Gyémánt Nyaklánc

Ragyogó megjelenés, modern dizájn. Válassz egyedi ékszert, tűnj ki a tömegből!Az etikus gyémánt nyaklánc 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból vagy rózsaaranyból. A vásárláshoz CGI nemzetközi ..

155 000Ft

Blueberry Kék Zafír Nyaklánc

A kék zafír a védikus asztrológia legerősebb és leggyorsabban ható drágaköve. Egyedi dizájn, elegáns megjelenés.Az etikus gyémánt nyaklánc 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból vagy rózsaarany..

170 000Ft

Pink Lily Gyémánt Nyaklánc

Egyedülálló, merész formavilág a stílusos nőnek. Tűnj ki a tömegből, válaszd az egyedi stílust és ragyogj minden nap!Az etikus gyémánt nyaklánc 14 karátos rózsa aranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból vagy fehé..

174 000Ft

Blue Collier Kék Gyémánt Nyaklánc

A Blue Collier Kék Gyémánt Nyaklánc lelkét a lenyűgöző fancy blue gyémánt adja, melyet egy kör alakú keretben 12 fehér, apró gyémánt kő vesz körbe, fényükkel fokozva az ékszer ragyogását. Azoknak a nőknek terveztem, akik szeretik a diszkrét..

235 000Ft

Black Pearl Tahiti Gyöngy Nyaklánc

Különleges és exkluzív Black Pearl Tahiti Gyöngy Nyakláncunkkal Te is kitűnhetsz a tömegből! Sikeres nőként, aki mindig a legjobbat akarja, tudjuk, hogy fontos számodra a minőség és az egyediség. Ezért kínáljuk neked a kiváló minőségű, valódi tahiti ..

290 000Ft

Love Gyémánt Nyaklánc

Kivételes ajándék az igaz szerelmednek! Exluzív kivitelezésű, szív alakú laborgyémánttal díszített nyakláncunk minden nő álma.Az etikus gyémánt nyaklánc 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból v..

1 200 000Ft

Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)