Modern Gyémánt Gyűrűk
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Modern Gyémánt Gyűrűk

Modern Gyémánt Gyűrűk

Gyémánt gyűrűt a mai modern világban már nem szükséges egy férfitól ajándékba kapni. Hogyan is várhatnád el Kedvesedtől, hogy gondolatolvasó legyen és tudja melyik gyűrű mosolyog a legjobban és illene az egyedi stílusunkhoz. Egyáltalán ki beszél itt ajándékról, miközben Te megdolgozol a sikerért és egy-egy jól kiválasztott darab emlékeztethet egy fontos eseményre vagy szerencse hozóként ott lehet Veled akár mindennap, hogy kényeztesd magad a gyémánt örök ragyogásában. A gyémánt gyűrű aztán nemzedékről nemzedékre száll, melynek Te írhatod meg a történet!

 

A különböző méretű és csiszolású gyémántok lehetővé teszik, hogy megtaláld az egyéniségedhez leginkább illő darabot, legyen az a klasszikus vagy a merészebb stílusból. Merülj el a Brilliante kínálatában!


Gyűrűmérő szalag

Lehet akármilyen gyönyörű egy gyűrű, az örömöt beárnyékolhatja, ha nem megfelelő elsőre a mérete. Rendelj ingyenesen a Brilliante-tól gyűrűmérő szalagot a +36 30 991 0388  telefonszámon, és menj biztosra a gyűrű méretével!  ..

0Ft

Available Options

Lotti Gyémánt Gyűrű

A Lotti gyémánt gyűrű különlegességét a bogyók méretének mértani növekedése adja, amely játékosan simul a kecses ujjra a 0.3 karátos gyémánt társaságában.A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, ho..

195 000Ft

Available Options

Luna Gyémánt Gyűrű

A Luna gyémánt gyűrű a modern dizájn és egyedi megjelenés megtestesítője, ami csak felvéve mutatja meg különleges formáját. Tűnj ki a tömegből ezzel az extravagáns gyűrűvel!A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így ne..

220 000Ft

Available Options

Cloe Gyémánt Gyűrű

A Cloe gyűrűt úgy terveztem, hogy elegánsan stílusos módon játékosságot és kényeztetést csempésszek a hétköznapodba. Így a 14 karátos fehér arany gyűrűnek hullám alakot adtam és ráültettem egy 0.5 karátos fehér csepp alakú gyémántkövet.A gyémánt g..

240 000Ft

Available Options

Camilla Gyémánt Gyűrű

Ezt a 14 karátos fehér arany masnis gyűrűt a koronázás ihlette. Akármelyik irányból nézed egy új oldalát mutatja: felülnézetből egy nagy és két kisebb fehér gyémánt kápráztatja el a szemed, amik oldalról egy rózsaarany masni párnán fekszenek, pont..

270 000Ft

Available Options

Flora Gyémánt Gyűrű

Virágot a virágnak! A Flora gyémánt gyűrűt a virágok szerelmeseinek álmodtam meg, akik játékos megjelenésüket szeretnék megcsillogtatni. Ez a gyűrű se nem komoly, se nem klasszikus, cserébe bármikor ránézel mosolyt csal az arcodra.A gyémánt gyűrű egy..

290 000Ft

Available Options

Trinity Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Titokzatos, egyedi megjelenés az igazi nő számára. Kiváló ajándék ünnepekre, évfordulókra.A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg 54-es méretben van..

290 000Ft

Andrea Gyémánt Gyűrű

Az Andrea gyémánt gyűrű formáját egy szardíniai tengerparton álmodtam meg, ahol inspirált az olasz életérzés, a kristálytiszta tenger és a formák kavalkádja. A központi gondolatom a fény játékosságának kifejezése volt, amit a különböző formájú és csi..

320 000Ft

Available Options

Samantha Gyémánt Gyűrű

Platina gyűrű, kék ökogyémánttal. Ragyogj úgy, mint a sztárok, ezzel az egyedi kék gyűrűvel!A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg 52-es méretben v..

1 200 000Ft

Available Options

Marilyn Gyémánt Gyűrű

Őrizd meg egyediséged egy álomszépen káprázó rózsaszín gyémánt gyűrű viselésével! A gyémánt gyűrűt Marilyn Monroe-ról kapta a nevét, aki stílusikonná tudott válni és a mai napig széles tömegek ismerik.A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vag..

1 450 000Ft

Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)