egyedi-ekszerkeszites
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Egyedi ÉkszerkészítésMiért válaszd a Brilliante egyedi ékszer készítését?

Az ékszerek mindig is fontos szerepet játszottak az életünkben, legyen szó akár egy különleges alkalmi eseményről, vagy egy szimpla hétköznapi napról. Az ékszerek nem csak a divat részét képezik, hanem személyes jelentőséggel is bírnak. Azonban sok nő számára nehézséget okozhat az ékszerek vásárlása, hiszen gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon jó lesz-e a méret, valóban úgy fog kinézni az ékszer, mint a képen és valóban kiváló minőségi drágakőből készül-e. A Brilliante egyedi ékszer készítésével ezek a problémák teljesen eltűnnek.


Mi teszi egyedivé a Brilliante ékszereket?

Érkezhetsz képpel, rajzzal vagy szóbeli összefoglalóval, Emese készen fog állni, hogy álmaid ékszerét tervezzétek meg Együtt. Fontos tudni, hogy a Brilliante egyedi ékszer tervezésekor lehetőség van családi arany beolvasztásával is érkezni. Így egy még személyesebb és értékesebb ékszert kaphatsz, amit Te örökíthetsz tovább. Gondolj bele, neked is mennyit jelent az, ha egy fontosabb eseménynél tudod, hogy Nagymamádból vagy Anyukádból egy picike darad veled van. Természetesen a hozott arany a választott ékszer nemesfém tartalmánál beszámításra kerül.

Ezen túl lehetőség van bármilyen drágakő, mint például az etikus gyémánt választására is. Az etikus gyémánt, azaz laborban előállított gyémánt minden kémiai és fizikai tulajdonságában megegyezik a bányázott testvérével, azonban sokkal kedvezőbb az ára és környezettudatosabb. Tehát ugyanabból a drágakőre jutó árból vagy sokkal nagyobb méretű gyémánt ékszert kapsz vagy olcsóbb lesz a végszámla.

A Brilliante ékszerekre CGI nemzetközi gyémánt tanúsítványt adok, méretgaranciát vállalok, 3 év általános garanciát adok és 2 évig ingyenesen tisztítom.


Hogyan történik az egyedi ékszer tervezése?

A tervezés során figyelembe vesszük az egyéni stílusod, így garantáltan olyan ékszert kapsz, ami tökéletesen illik Hozzád. A Brilliante egyedi ékszer készítés teljes mértékben a Te igényeidre van szabva és 3 lépésből áll.

1) Telefonos, online vagy személyes találkozón beszéljük át, hogy mit is szeretnél. Lehetnek konkrét elképzeléseid vagy kevésbé konkrét ötleteid, a lényeg, hogy a közös tervezői folyamat során ott leszel a döntéseknél.

2) Szoftveres tervezést követően megmutatom online vagy személyesen a terveket. Az ékszer öntése akkor kezdődik, amikor minden részlet a helyére kerül és te jóváhagyod a 3D-vel kinyomtatott mintadarabot, amit felpróbálhatsz. Ez a metódus garantálja a 100%-os elégedettségedet.

3) Innen már nincs más hátra, mint kivárni, amíg elkészül az ékszered. 


Mennyi idő alatt készül el az egyedi ékszer?

Az egyedi ékszerek tervezése és elkészítése általában 2-3 hétig tart attól függően, hogy milyen gazdagon díszített ékszert választottál és a drágakő van-e készleten. Ezidő alatt öntöm ki az ékszert, foglalom kézzel a drágakövet, vésem, polírozom és intézem a hivatalos magyar papírjait. Az elkészült ékszer pedig garantáltan olyan lesz, amilyet elképzeltél!


Összefoglalva

A Brilliante egyedi ékszer tervezése tökéletes választás a sikeres nők számára, akik szeretnék gyémánttal kényeztetni magukat! Az ékszerek teljes mértékben az egyéni igényekre vannak szabva, etikus gyémánttal is készülhetnek, és lehetőség van családi arany beolvasztására is. Így egy személyesebb és értékesebb ékszert kapsz, ami akár több generációra is örökíthető. Ne habozz, rendeld meg az egyedi Brilliante ékszert és Ragyogj Gyémántban Minden Nap!


Inspirációt keresel? Ebben a cikkben megosztok néhány tippet arról, miket gondolj át, amikor egyedi ékszer tervezésen gondolkodsz, hogy az tökéletesen illeszkedjen stílusodhoz.