Baba gyémánt fülbevaló, Kislány gyémánt fülbevaló
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Kislány Gyémánt Fülbevaló

Kislány Gyémánt Fülbevaló

A Brilliante baba és kislány fülbevalónál a biztonság és a stílus egymásra találnak, kifejezetten a legkisebbek számára. A gyémánt fülbevalók nem csak csillogó ékkövek, hanem garantáltan biztonságosak és allergiamentesek is, mivel kizárólag 14 karátos arany vagy platina foglalatot készítek hozzájuk. A biztonságos kialakítás és a gondos tervezés garantálja, hogy az édes kis Hercegnőd minden pillanatban stílusos és elegáns legyen. A baba fülbevalónál fontos szempont a súly, hiszen a babák és kislányok fülének mérete és érzékenysége miatt ezek a fülbevalók kisebbek és könnyebbek, mint felnőtt megfelelőik, hogy ne okozzanak kellemetlenséget vagy sérülést.

Adj értéket gyermekednek egy olyan ékszerrel, amelynek sorsát ő írhatja meg és végigkíséri a különböző életszakaszaiban, hiszen kiváló választás akár egy egyszerű nap vagy egy elegáns esemény alkalmával. Olyan ez mint a 'kis fekete ruha', ami minden nő ruhatárában megtalálható és kiegészítőktől függően bármikor felvehető életkortól függetlenül.

Kínálatomban jelenleg fehér arany baba fülbevalót találsz, de igény szerint szívesen elkészítem neked rózsa aranyból, sárga aranyból vagy platinából is. Számomra a biztonság és az allergiamentesség a legfontosabb, ezért minden baba és kislány fülbevalót visszaveszek, ha nem lett jó a kisasszonynak.

Azt tapasztalom, hogy a leendő keresztanyák és keresztapák sokszor elveszve érzik magukat, hogy mivel is fejezhetnék ki szeretetüket a keresztelőn. Ha különleges keresztelő ajándékot keresel kislányok számára, akkor a baba fülbevalóval örök értéket adhatsz és nincs az a veszély, hogy kinövi vagy megunja az ajándékod.

Az etikus gyémántok nem csupán értéket képviselnek, hanem felelős választást is tükröznek. Adj Hercegnődnek olyan ajándékot, amely emlékezetes és tartós lesz!


Available Options

Lizi Kislány Gyémánt Fülbevaló

A Lizi kislány gyémánt fülbevaló, egy szikrázóan fényes pink gyémánt pötty fülbevaló, hogy a kisasszony már pici korától fogva élvezhesse a gyémánt örök ragyogását. A 14 karátos fehérarany fülbevaló nemcsak bájos, de biztonságos is a kislányok vagy b..

80 000Ft

Available Options

Olivia Kislány Gyémánt Fülbevaló

Az Olivia kislány gyémánt fülbevaló tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik nem csupán elegáns stílust szeretnének ajándékozni kislányuknak, hanem választásukat felelősségteljesen hozzák és a biztonságot tartják szem előtt. A kisasszonyod ..

80 000Ft

Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)