Klasszikus Gyémánt Gyűrűk
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Klasszikus Gyémánt Gyűrűk

Klasszikus Gyémánt Gyűrűk

Ugye szerinted se veszett ki a világból a mindent megédesítő, szívet melengető klasszikus romantika? Nem a tragikus Rómeó és Júlia szerelemről van itt szó, hanem azokról az időkről, amikor még illedelmesen bálon ismerkedtek a szerelmesek, mint a Bridgerton család sorozatban. A szerelem a végzet erejével kötött össze párokat, akik együtt öregedtek meg, mint a Szerelmünk lapjai című filmben. Legyél Te a főszereplője az Álom luxuskivitelben című filmnek csak a luxusékszerbolt kirakatának bámulása helyett kényeztesd magad egy saját gyémánt gyűrűvel.

 

Találd meg a stílusodhoz legjobban illő gyémánt gyűrűt, hogy minden nap gyémántban ragyoghass!


Gyűrűmérő szalag

Lehet akármilyen gyönyörű egy gyűrű, az örömöt beárnyékolhatja, ha nem megfelelő elsőre a mérete. Rendelj ingyenesen a Brilliante-tól gyűrűmérő szalagot a +36 30 991 0388  telefonszámon, és menj biztosra a gyűrű méretével!  ..

0Ft

Available Options

Victoria Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

A Victoria gyémánt eljegyzési gyűrű a klasszikus vonalat követi egy leheletnyi csavarral a követ körülvevő foglalatban, hogy az ujj kecsesnek és optikailag hosszabbnak tűnjön, ahogy a 0.1 karátos gyémántot viseli.A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel kés..

90 000Ft

Available Options

Eva Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Az Eva gyémánt eljegyzési gyűrű egyediségét a 0.11 karátos élénken ragyogó rózsaszín gyémánt adja, melyet 6 darab kisebb fehér gyémánttal öleltem körbe. Azoknak a leendő menyasszonyoknak ajánlom, akik szeretnék egy csipetnyi színnel megbolondítani mi..

290 000Ft

Available Options

Evelyn Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Az Evelyn gyémánt eljegyzési gyűrű lelkét a 0.11 karátos brilliáns csiszolású gyémánt adja, melyet 6 darab kisebb fehér gyémánttal házasítottam össze. Azoknak a leendő menyasszonyoknak ajánlom, akik a klasszikus eleganciát szeretik és stílusuk az egy..

290 000Ft

Available Options

Charlotte Gyémánt Gyűrű

Az Örökölt sors című könyvet olvastam Orvos-Tóth Noémitől, amikor elmerengtem a generációkon átívelő történetekről és ennek ihletésére született meg a Charlotte gyémánt eljegyzési gyűrű. A 11 darab labor gyémántból álló félkör drágakősor szorosan..

295 000Ft

Available Options

Norah Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Tedd fel a nagy kérdést ezzel az elegáns briliáns eljegyzési gyűrűvel és legyen életre szóló az emlék!A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg 56-os ..

320 000Ft

Available Options

Tiffany Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Elegáns eljegyzési gyűrű, klasszikus kialakítással a kifinomult nőnek.A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg 54-es méretben van raktáron, amit szem..

420 000Ft

Available Options

Emma Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Az Emma gyémánt eljegyzési gyűrű az a fajta álom eljegyzési gyűrű, amit a hollywoodi filmekben láthatsz. Ehhez klasszikusan fél térdre kell ereszkedni és várni Kedvesed örömtől és meghatottságtól átitatott bólintását, hiszen a 0.6 karátos gyémánt gyű..

490 000Ft

Available Options

Vivienne Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Kedvesed szeret kitűnni a tömegből és tele van életenergiával? Kérd meg kezét Vivienne eljegyzési gyűrűvel, aminek a középpontjában egy 0.6 karátos csepp alakú gyémánt áll, melyet 10 darab kisebb gyémánt ölel körbe, hogy minden nap ragyogja szerel..

580 000Ft

Available Options

Sissy Gyémánt Gyűrű

A Sissy eljegyzési gyűrű lelkét a 0.7 karátos csepp alakú fehér gyémánt adja, melyet 14 darab kisebb fehér gyémánttal öleltem körbe, hogy viselője büszkén hordhassa szerelme jelképeként.A csepp alakú gyémánt csiszolás nagyon ritkának számít a piacon ..

590 000Ft

Available Options

Sophie Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Titokzatos, bájos és elegáns egyszerre. Egyedi eljegyzési gyűrű, amivel biztosan örök emlék marad a nagy nap.A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg..

590 000Ft

Available Options

Audrey Eljegyzési Gyémánt Gyűrű

Az Audrey fél eternity eljegyzési gyűrűt a kecsesség és az elengancia jegyében alkottam meg és azoknak a leendő menyasszonyoknak ajánjuk, akik a mindennapokban szeretik egy pici csavarral feldobni az egyszerű, de nagyszerű stílusukat.A gyűrű 14 karát..

650 000Ft

Available Options

Julia Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

A Julia gyémánt eljegyzési gyűrű a klasszikus hollywoodi filmek egyik továbbfejlesztett gyűrű változata, ahol a leendő menyasszony egy 1 karátos fehér briliáns csiszolású gyémánttal találja szembe magát az ékszeres dobozban. Ha azonban oldalra fordít..

850 000Ft

Available Options

Anastasia Gyémánt Gyűrű

Nem véletlenül kapta a Cushion csiszolású labor gyémánt gyűrűnk az Anastasia nevet, amely számomra az eleganciát és a hagyományt képviseli. A Cushion, azaz párna csiszolás számított a legnépszerűbb csiszolásnak több évszázadon át, amikor még csak ..

970 000Ft

Available Options

Grace Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

A Grace gyémánt eljegyzési gyűrű a Brilliante kínálat legexkluzívabb és legragyogóbb luxus eljegyzési gyűrűje. Itt igazán a méret és az aprólékos kidolgozás volt a középpontban, ami a gyémánt gyűrűt művészi kategóriába emeli. Káprázatosan nagy 1.5 ka..

1 750 000Ft

Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)