Rólunk - Simon Emese - Brilliante
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

RólunkSimon Emese, ékszerész vagyok, a Brilliante cég tulajdonosa.

Harminc éve készítek ékszert a mindennapi hordhatóság, a kényelem és a szépség jegyében Óbudán. 

Ékszereim egyedileg kézzel készülnek merész és klasszikus stílusban. A Brilliante portfóliójában megtalálhatóak gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók, karkötők és szettek, hogy teljes kollekciód lehessen. Ékszereimet úgy tervezem, hogy azoknak karaktere legyen így a személyiségedhez legjobban illő gyémánt ékszert válaszd Magadnak vagy Kedvesednek.

Azt tapasztaltam, hogy a férfiak elveszve érzik magukat, ha Szerettüknek ékszert szeretnének vásárolni a hihetetlen nagy választék miatt, ezért elérhető nálam az  ingyenes ékszer választási konzultáció: keress bizalommal telefonon vagy személyesen, ha biztosra szeretnél menni a Kedvesnek szánt eljegyzési gyűrűvel vagy ékszer ajándékkal! Egyszerű dolgod lesz, mivel összesen 4 képet kell keresned a telefonodban: 3 képet a Kedvesed stílusáról és 1 képet az ékszeres dobozáról.

Számomra kiemelkedően fontos, hogy kiváló minőségű és tisztaságú gyémántokból készítsek ékszert, ezért minden termékhez tanúsítványt adok, 3 év garanciát vállalok a méretgarancián túl, valamint 2 évig ingyenesen tisztítom az ékszereket. Ha mégsem tetszik az ékszer 14 napos visszaküldési opciót választhatsz. 

A gyémántipar legújabb innovációja az etikus gyémánt, melyet elsők között hozok el Neked Magyarországra. Az etikus gyémánt mindenben megegyezik bányászott testvérével, azaz megjelenése, szerkezete, keménysége és csillogása azonos. Két fontos részletben mégis eltérnek egymástól: 1) az etikus gyémánt karbon lábnyoma jelentősen alacsonyabb 2) az ára sokkal kedvezőbb, mint a természetes gyémánté. Az etikus gyémánt ékszerek az elérhető luxus kategóriába tartoznak és nem kell attól tartani, hogy tömegcikké válnának.

A Brilliante-nál azért dolgozunk, hogy Te bátran viselhess minden nap gyémántot és Ragyogj!

Szeretettel várlak boltomban, az Emese Ékszerben, ahol a Brilliante.hu teljes kínálatát személyesen is megtekintheted, felpróbálhatod az ékszereket, átveheted megrendeléseidet.

Simon Emese (ékszerész, tulajdonos)

Címünk: 1031 Budapest, Vízimolnár u. 2-4 (Óbuda, Pók utcai lakótelep)