férfi gyémánt fülbevaló
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Férfi Gyémánt Fülbevaló

Férfi Gyémánt Fülbevaló

Ki mondta, hogy egy férfi nem hordhat fülbevalót? A férfi gyémánt fülbevaló a modern stílus és önkifejezés kiegészítője, amely egyre népszerűbb a divatvilágban. Ezek a fülbevalók nem csupán díszítőelemek, hanem egy erőteljes és egyedi kijelentés arról, hogy a férfiak is mernek kísérletezni a stílusukkal úgy mint például Christiano Ronaldo, David Beckham vagy Justin Beiber. A férfi gyémánt fülbevalók minimalista dizájnja, különböző méretei és színei lehetővé teszik, hogy Te is élvezhesd a gyémánt elegáns ragyogását minden nap!

 

Nézz szét férfi gyémánt fülbevaló kínálatunkban!


David Gyémánt Fülbevaló

A férfi és a fülbevaló? Miért ne? Találd meg a hozzád illő fülbevalót, ami passzol a személyiségedhez!A David Gyémánt Férfi fülbevalót David Beckham inspirálta, aki képes a klasszikus, időtlen stílust modern elemekkel ötvözni, mindig megtalálva az eg..

60 000Ft

Dominik Fekete Gyémánt Férfi Fülbevaló

Szoboszlai Dominik ihlette ezt a merőben különleges fekete természetes gyémánt fülbevalót, ami pontosan azt a merész és kifinomult stílust hozza, amit ő is képvisel a pályán. Brilliáns csiszolású kerek 0,4 karátos 4,75mm átmérőjű gyémántot választott..

98 000Ft

Ronaldo Gyémánt Fülbevaló

Christiano Ronaldo merész stílusát a futballpályán és azon kívül is észrevehetjük, nem meglepő, hogy ezt a merőben nagy, fél karátos gyémánt férfi fülbevalót is ő ihlette. Egy ilyen férfi gyémánt fülbevaló hordásához nagy adag merészség és vakmerőség..

390 000Ft

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)