Gyémánt eljegyzési gyűrűk
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Gyémánt Eljegyzési Gyűrűk

Gyémánt Eljegyzési Gyűrűk

Az eljegyzés egy nagyon fontos pillanat a pár életében, és annál jobb, minél személyesebb és romantikusabb a történet, hiszen még évekig fogjátok mesélni a barátoknak és a családnak. Az eljegyzési gyűrű kiválasztása kicsit sem könnyű feladat, hiszen annyi fajta létezik, hogy nehéz eligazodni a trendek és stílusok útvesztőjében. Amit már biztosan tudsz, hogy gyémánt eljegyzési gyűrűvel megkérni Kedvesed kezét olyan, mint az autóknál a Ferrari; mindenki ilyenre vágyik és mindennapi büszkeséggel tölti el a viselőjét különösen, ha egyedi a gyűrű valamint stílusában és egyéniségében illik a kiválasztottadhoz. Ebben tud a Brilliante a segítségedre lenni, ahol a modern eljegyzési gyűrűtől a klasszikus gyémánt jegygyűrűig mindent megtalálsz.


Vegyél részt az ingyenes eljegyzési gyűrű konzultáción, ahol mutass 3 képet Kedvesed stílusáról és egyet az ékszeres dobozáról, valamint találd ki mekkora összeget szánsz a gyűrűre. Innentől kezdve viszont hátra dőlhetsz, hiszen a Brilliante-nál méret garanciát kapsz, ami azt jelenti, hogy ha mégsem felelne meg elsőre a méret, akkor azt addig alakítom, amíg tökéletes lesz. Gyémánt tanúsítványt adok, ezen túl 3 év garanciát vállalok a gyémánt gyűrűre, amit 2 évig ingyenesen tisztítok. Az eljegyzési gyűrűt választhatod fehéraranyból, rózsa aranyból, sárga aranyból vagy platinából. Nézz szét a webshopban és keresd Emesét!


3 Végzetes Hiba, Amit a Gyémánt Gyűrűvel Nem Szabad Elkövetni

- Rossz méret: Egy rosszul méretezett gyémánt gyűrű kényelmetlen lehet, könnyen leeshet vagy szoríthatja az ujjadat. Különböző praktikákkal segítek neked a pontos méret megválasztásában, amiről a blogomban írok részletesen. Ezen túl méretgaranciával dolgozom, azaz addig alakítom a gyűrűt, amíg tökéletes lesz az ujjadon!


- Nem megfelelő nemesfém tartalom: Ügyelj arra, hogy a gyűrű alapanyaga, például a fehérarany, megfelelő tisztaságú legyen, különben hamar megkopik vagy elszíneződik. A Brilliante-nál kizárólag 14 karátos arannyal vagy platinával dolgozom (fehér, sárga, rózsa), amire a magyar állam fémjele a bizonyíték.


- Rossz minőségű drágakő: Egy alacsony minőségű gyémánt vagy briliáns kő nemcsak esztétikailag csorbítja a gyűrű szépségét, hanem az értékét is jelentősen csökkenti. A Brilliante-nál kiváló minőségű etikus gyémánttal foglalkozom, amire nemzetközi tanúsítványt is adok.


Az eljegyzési gyűrűk fehérarany változatai különleges ragyogást és stílust biztosítanak. Egy fehér arany eljegyzési gyűrű gyémánttal kombinálva klasszikus és modern megjelenést kölcsönöz. A Brilliante gyémánt eljegyzési gyűrűi minden stílust és ízlést kielégítenek, legyen szó eljegyzési gyűrű gyémánttal vagy más nemesfém változatról. Válaszd a tökéletes gyémánt jegygyűrűt és tegyétek felejthetetlenné az eljegyzés pillanatát!


Gyűrűmérő szalag

Lehet akármilyen gyönyörű egy gyűrű, az örömöt beárnyékolhatja, ha nem megfelelő elsőre a mérete. Rendelj ingyenesen a Brilliante-tól gyűrűmérő szalagot a +36 30 991 0388  telefonszámon, és menj biztosra a gyűrű méretével!  ..

0Ft

Available Options

Victoria Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

A Victoria gyémánt eljegyzési gyűrű a klasszikus vonalat követi egy leheletnyi csavarral a követ körülvevő foglalatban, hogy az ujj kecsesnek és optikailag hosszabbnak tűnjön, ahogy a 0.1 karátos gyémántot viseli.A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel kés..

90 000Ft

Available Options

Eva Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Az Eva gyémánt eljegyzési gyűrű egyediségét a 0.11 karátos élénken ragyogó rózsaszín gyémánt adja, melyet 6 darab kisebb fehér gyémánttal öleltem körbe. Azoknak a leendő menyasszonyoknak ajánlom, akik szeretnék egy csipetnyi színnel megbolondítani mi..

290 000Ft

Available Options

Evelyn Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Az Evelyn gyémánt eljegyzési gyűrű lelkét a 0.11 karátos brilliáns csiszolású gyémánt adja, melyet 6 darab kisebb fehér gyémánttal házasítottam össze. Azoknak a leendő menyasszonyoknak ajánlom, akik a klasszikus eleganciát szeretik és stílusuk az egy..

290 000Ft

Available Options

Flora Gyémánt Gyűrű

Virágot a virágnak! A Flora gyémánt gyűrűt a virágok szerelmeseinek álmodtam meg, akik játékos megjelenésüket szeretnék megcsillogtatni. Ez a gyűrű se nem komoly, se nem klasszikus, cserébe bármikor ránézel mosolyt csal az arcodra.A gyémánt gyűrű egy..

290 000Ft

Available Options

Trinity Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Titokzatos, egyedi megjelenés az igazi nő számára. Kiváló ajándék ünnepekre, évfordulókra.A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg 54-es méretben van..

290 000Ft

Available Options

Charlotte Gyémánt Gyűrű

Az Örökölt sors című könyvet olvastam Orvos-Tóth Noémitől, amikor elmerengtem a generációkon átívelő történetekről és ennek ihletésére született meg a Charlotte gyémánt eljegyzési gyűrű. A 11 darab labor gyémántból álló félkör drágakősor szorosan..

295 000Ft

Andrea Gyémánt Gyűrű

Az Andrea gyémánt gyűrű formáját egy szardíniai tengerparton álmodtam meg, ahol inspirált az olasz életérzés, a kristálytiszta tenger és a formák kavalkádja. A központi gondolatom a fény játékosságának kifejezése volt, amit a különböző formájú és csi..

320 000Ft

Available Options

Norah Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Tedd fel a nagy kérdést ezzel az elegáns briliáns eljegyzési gyűrűvel és legyen életre szóló az emlék!A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg 56-os ..

320 000Ft

Available Options

Tiffany Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Elegáns eljegyzési gyűrű, klasszikus kialakítással a kifinomult nőnek.A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg 54-es méretben van raktáron, amit szem..

420 000Ft

Available Options

Emma Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Az Emma gyémánt eljegyzési gyűrű az a fajta álom eljegyzési gyűrű, amit a hollywoodi filmekben láthatsz. Ehhez klasszikusan fél térdre kell ereszkedni és várni Kedvesed örömtől és meghatottságtól átitatott bólintását, hiszen a 0.6 karátos gyémánt gyű..

490 000Ft

Available Options

Vivienne Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Kedvesed szeret kitűnni a tömegből és tele van életenergiával? Kérd meg kezét Vivienne eljegyzési gyűrűvel, aminek a középpontjában egy 0.6 karátos csepp alakú gyémánt áll, melyet 10 darab kisebb gyémánt ölel körbe, hogy minden nap ragyogja szerel..

580 000Ft

Available Options

Sissy Gyémánt Gyűrű

A Sissy eljegyzési gyűrű lelkét a 0.7 karátos csepp alakú fehér gyémánt adja, melyet 14 darab kisebb fehér gyémánttal öleltem körbe, hogy viselője büszkén hordhassa szerelme jelképeként.A csepp alakú gyémánt csiszolás nagyon ritkának számít a piacon ..

590 000Ft

Available Options

Sophie Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

Titokzatos, bájos és elegáns egyszerre. Egyedi eljegyzési gyűrű, amivel biztosan örök emlék marad a nagy nap.A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg..

590 000Ft

Available Options

Audrey Eljegyzési Gyémánt Gyűrű

Az Audrey fél eternity eljegyzési gyűrűt a kecsesség és az elengancia jegyében alkottam meg és azoknak a leendő menyasszonyoknak ajánjuk, akik a mindennapokban szeretik egy pici csavarral feldobni az egyszerű, de nagyszerű stílusukat.A gyűrű 14 karát..

650 000Ft

Available Options

Julia Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

A Julia gyémánt eljegyzési gyűrű a klasszikus hollywoodi filmek egyik továbbfejlesztett gyűrű változata, ahol a leendő menyasszony egy 1 karátos fehér briliáns csiszolású gyémánttal találja szembe magát az ékszeres dobozban. Ha azonban oldalra fordít..

850 000Ft

Available Options

Anastasia Gyémánt Gyűrű

Nem véletlenül kapta a Cushion csiszolású labor gyémánt gyűrűnk az Anastasia nevet, amely számomra az eleganciát és a hagyományt képviseli. A Cushion, azaz párna csiszolás számított a legnépszerűbb csiszolásnak több évszázadon át, amikor még csak ..

970 000Ft

Available Options

Grace Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

A Grace gyémánt eljegyzési gyűrű a Brilliante kínálat legexkluzívabb és legragyogóbb luxus eljegyzési gyűrűje. Itt igazán a méret és az aprólékos kidolgozás volt a középpontban, ami a gyémánt gyűrűt művészi kategóriába emeli. Káprázatosan nagy 1.5 ka..

1 750 000Ft

Tételek: 1 - 18 / 18 (1 oldal)