Sissy Gyémánt Gyűrű és Fülbevaló Szett
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Sissy Gyémánt Gyűrű és Fülbevaló Szett

  • Cikkszám: brill-70
  • Készletinfó: Raktáron

880 000Ft

A Sissy gyémánt gyűrű lelkét a 0.7 karátos csepp alakú fehér gyémánt adja, melyet 14 darab kisebb fehér gyémánttal öleltem körbe, hogy viselője büszkén hordhassa!

A csepp alakú gyémánt csiszolás nagyon ritkának számít a piacon és olyan személyiségekhez ajánljuk, akik szeretnének egyéniségükkel kitűnni a tömegből, merészek, tele vannak életenergiával és jókedvvel. Ez a csiszolás bátorságot és eleganciát tükröz, valamint alakjából kifolyólag optikailag nyújtja a viselője ujját. A hírességek körében Victoria Beckham, Paris Hilton és Ariana Grande visel ilyen gyűrűt.

Mi sem tenné teljessé az összképet, ha csepp alakú gyémánt fülbevalóval egészíted ki a képet, ezért alkottam meg ezt a párosítást.

A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg 53-as méretben van raktáron, amit személyesen azonnal megvásárolhatsz, online pedig maximum 4 munkanap alatt vehetsz kézbe attól függően, hogy mennyire messze laksz Budapesttől. Ha ettől eltérő méretet választasz, akkor legfeljebb 7 munkanapot kell várakoznod a gyűrűre. Ha mégsem vagy megelégedve a gyűrűvel, akkor élhetsz a 14 napos visszaküldési lehetőséggel.

Méret garanciával dolgozom, ami azt jelenti, hogy ha mégsem felelne meg elsőre a méret, akkor azt addig alakítom, amíg tökéletes lesz. A gyémánt gyűrű 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból, rózsa aranyból vagy platinából is. A vásárláshoz CGI nemzetközi gyémánt tanúsítványt adok, 3 év garanciát vállalok és 2 éven belül ingyenesen tisztítom.

Ha szeretnél más drágakövet, színes etikus vagy természetes gyémántot választani, keress bizalommal a +36 30 991 0388 telefonszámon, vagy személyesen a 1031 Budapest,Vízimolnár u. 2-4 szám alatt. Az etikus gyémántról blogomban találsz hasznos információkat, valamint a itt találod méretválasztási kalauzomat.

Az árak 14 karátos fehér aranyból és etikus gyémántból készült gyűrűt takar, amely az ÁFA-t magában foglalja.

Product Details
Csiszolás gyémánt csepp
Forma csepp
Gyémánt besorolása etikus
Gyémántok mérete összesen (karát) 1,9
Gyémántok részletesen (karát) Gyűrű: 15x0,015 és 1x0,71; Fülbevaló: 2 x 0,5
Kő színe fehér
Nemesfém-tartalom (gramm) Összesen: 3,6; Gyűrű: 2,5; Fülbevaló: 1,1
Szín/ötvözet 14 karátos fehérarany
Tisztaság VS1

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó