Vivienne Gyémánt Gyűrű és Fülbevaló szett
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Vivienne Gyémánt Gyűrű és Fülbevaló szett

  • Cikkszám: brill-68
  • Készletinfó: Raktáron

910 000Ft

Szeretsz kitűnni a tömegből és tele vagy életenergiával? A Vivienne Gyémánt Gyűrű középpontjában egy 0.6 karátos csepp alakú gyémánt áll, melyet 10 darab kisebb gyémánt ölel körbe, hogy minden nap ragyogja: Sikeres vagy! A fülbevaló a gyűrűhöz tökéletesen illeszkedő kettő darab 0.5 karátos csepp alakú gyémántból áll.

Ezt a ritka csiszolású gyémántot a sztárok is kedvelik és ilyet hord többek között Viktória Beckham és Paris Hilton is.

A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg 54-es méretben van raktáron, amit személyesen azonnal megvásárolhatsz, online pedig maximum 4 munkanap alatt vehetsz kézbe attól függően, hogy mennyire messze laksz Budapesttől. Ha ettől eltérő méretet választasz, akkor legfeljebb 7 munkanapot kell várakoznod a gyűrűre. Ha mégsem vagy megelégedve a gyűrűvel, akkor élhetsz a 14 napos visszaküldési lehetőséggel.

Méret garanciával dolgozom, ami azt jelenti, hogy ha mégsem felelne meg elsőre a méret, akkor azt addig alakítom, amíg tökéletes lesz. A gyémánt gyűrű 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból, rózsa aranyból vagy platinából is. A vásárláshoz CGI nemzetközi gyémánt tanúsítványt adok, 3 év garanciát vállalok és 2 éven belül ingyenesen tisztítom.

Ha szeretnél más drágakövet, színes etikus vagy természetes gyémántot választani, keress bizalommal a +36 30 991 0388 telefonszámon, vagy személyesen a 1031 Budapest,Vízimolnár u. 2-4 szám alatt.

Product Details
Csiszolás gyémánt csepp
Forma Csepp
Gyémánt besorolása etikus
Gyémántok mérete összesen (karát) 1,081
Gyémántok részletesen (karát) Gyűrű: 1 x 0,66, 10 x 0,015 Fülbevaló: 2 x 0,5
Kő színe fehér
Nemesfém-tartalom (gramm) Összesen: 3,7g Gyűrű: 2,6g Fülbevaló: 1,1g
Szín/ötvözet 14 karát fehérarany
Tisztaság Gyűrű: VS2 Fülbevaló: VS1

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó