Must have darabok
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Must have darabok

Lady Pink Gyémánt Nyaklánc

Szeretnél te is egy igazán különleges és csillogó nyakláncot, amivel garantáltan kitűnsz a tömegből? Akkor ne keress tovább, hiszen a Lady Pink Gyémánt Nyaklánc pont neked lett tervezve!A Pink Lady Gyémánt Nyakláncot azoknak a Hölgyeknek ajánlom, aki..

90 000Ft

Flora Gyémánt Fülbevaló

A Flora Gyémánt Fülbevalót a virágok szerelmeseinek álmodtam meg, és azoknak ajánlom, akik gondoskodásukkal dzsungelt varázsolnak otthonukba. Ez a fülbevaló se nem komoly, se nem klasszikus, cserébe bármikor ránézel mosolyt csal az arcodra.Az etikus ..

230 000Ft

Alice Gyémánt Fülbevaló

Stílusos megjelnés, klasszikus dizájn. Briliáns fülbevalónk kiváló választás akár a hétköznapokra is...

510 000Ft

Available Options

Julia Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

A Julia gyémánt eljegyzési gyűrű a klasszikus hollywoodi filmek egyik továbbfejlesztett gyűrű változata, ahol a leendő menyasszony egy 1 karátos fehér briliáns csiszolású gyémánttal találja szembe magát az ékszeres dobozban. Ha azonban oldalra fordít..

850 000Ft

Love Gyémánt Nyaklánc

Kivételes ajándék az igaz szerelmednek! Exluzív kivitelezésű, szív alakú laborgyémánttal díszített nyakláncunk minden nő álma.Az etikus gyémánt nyaklánc 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból v..

1 200 000Ft

Available Options

Grace Gyémánt Eljegyzési Gyűrű

A Grace gyémánt eljegyzési gyűrű a Brilliante kínálat legexkluzívabb és legragyogóbb luxus eljegyzési gyűrűje. Itt igazán a méret és az aprólékos kidolgozás volt a középpontban, ami a gyémánt gyűrűt művészi kategóriába emeli. Káprázatosan nagy 1.5 ka..

1 750 000Ft

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)