Christiano Ronaldo ihlette merész férfi gyémánt fülbevaló
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Ronaldo Gyémánt Fülbevaló

  • Cikkszám: brill-60
  • Készletinfó: Raktáron

390 000Ft

Christiano Ronaldo merész stílusát a futballpályán és azon kívül is észrevehetjük, nem meglepő, hogy ezt a merőben nagy, fél karátos gyémánt férfi fülbevalót is ő ihlette. Egy ilyen férfi gyémánt fülbevaló hordásához nagy adag merészség és vakmerőség kell, hiszen méretét tekintve ez nagyobb, mint az átlagos női fülbevaló méret. Itt már nem stílus kísérletezésről beszélünk, hanem kőkemény kinyilatkoztatásról a luxus és egyediség terén olyan férfiaktól, akik nem várnak mások stílus jóváhagyására.

Legyél merész és ragyogj gyémántban minden nap!

A fülbevaló megvehető solitaire, azaz egy darabban vagy párban is, hogy még jobban stílusodhoz alakítsd. Az ár egy darab etikus gyémántot jelöl.

A solitaire fülbevaló 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból, rózsa aranyból vagy platinából is. A vásárláshoz CGI nemzetközi gyémánt tanúsítványt adok, 3 év garanciát vállalok és 2 éven belül ingyenesen tisztítom.

Ha szeretnél más drágakövet, színes etikus vagy természetes gyémántot választani, keress bizalommal a +36 30 991 0388 telefonszámon, vagy személyesen a 1031 Budapest,Vízimolnár u. 2-4 szám alatt.

További gondolatokat és választási tanácsokat a Ki mondta, hogy egy férfi nem hordhat fülbevalót? blogcikkben találhatsz.

Product Details
Csiszolás gyémánt brilliáns
Forma kerek
Gyémánt besorolása etikus
Gyémántok mérete összesen (karát) 0.5
Gyémántok részletesen (karát) 1 x 0.5
Kő színe fehér
Nemesfém-tartalom (gramm) 1,4
Szín/ötvözet 14 karát fehér arany
Tisztaság VS1

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó