Andrea gyémánt gyűrű
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Andrea Gyémánt Gyűrű

  • Cikkszám: brill-63
  • Készletinfó: Raktáron

320 000Ft

Az Andrea gyémánt gyűrű formáját egy szardíniai tengerparton álmodtam meg, ahol inspirált az olasz életérzés, a kristálytiszta tenger és a formák kavalkádja. A központi gondolatom a fény játékosságának kifejezése volt, amit a különböző formájú és csiszolású gyémántok összeillesztésével értem el ebben az elegáns, de merőben modern stílusú etikus gyémánt gyűrűben. A gyűrű középpontjába egy négyzet alakú Asscher csiszolású gyémántot helyeztem, melyet két baguette, azaz rombusz alakú gyémánttal vettem körbe majd mindkét oldalon egy-egy kerek gyémánttal zártam a kompozíciót. A gyémánt ragyogása így egy új dimenziót kapott exkluzív megjelenítést kölcsönözve viselőjének.


Az Andrea gyémánt gyűrű tökéletes választás olyan modern és stílusos nőknek, akik értékelik a könnyedséget és mindig nyitottak az élet élvezetére. Az Andrea gyémánt gyűrű nemcsak egy ékszer, hanem egy személyes kijelentés is, amely az egyediség és a divat iránti elkötelezettséget tükrözi. Kiváló választás azoknak, akik mindig a legfrissebb stílustrendekkel szeretnének lépést tartani, miközben magabiztosan hordozzák a gyémántok ragyogását.


A gyémánt gyűrű egyedileg, kézzel készül a Te vagy Kedvesed méretére, így nem kell aggódnod, hogy az utcán szembe találkozol vele. Jelenleg 53-as méretben van raktáron, amit személyesen azonnal megvásárolhatsz, online pedig maximum 4 munkanap alatt vehetsz kézbe attól függően, hogy mennyire messze laksz Budapesttől. Ha ettől eltérő méretet választasz, akkor legfeljebb 7 munkanapot kell várakoznod a gyűrűre. Ha mégsem vagy megelégedve a gyűrűvel, akkor élhetsz a 14 napos visszaküldési lehetőséggel.

 

Méret garanciával dolgozom, ami azt jelenti, hogy ha mégsem felelne meg elsőre a méret, akkor azt addig alakítom, amíg tökéletes lesz. A gyémánt gyűrű 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból, rózsa aranyból vagy platinából is. A vásárláshoz CGI nemzetközi gyémánt tanúsítványt adok, 3 év garanciát vállalok és 2 éven belül ingyenesen tisztítom.

 

Ha szeretnél más drágakövet, színes etikus vagy természetes gyémántot választani, keress bizalommal a +36 30 991 0388 telefonszámon, vagy személyesen a 1031 Budapest,Vízimolnár u. 2-4 szám alatt. Az etikus gyémántról blogomban találsz hasznos információkat, valamint a itt találod méretválasztási kalauzomat.

 

Az árak 14 karátos fehér aranyból és etikus gyémántból készült gyűrűt takar, amely az ÁFA-t magában foglalja.

Product Details
Csiszolás gyémánt briliáns
Forma 1x Asscher, 2x Baguette, 2x kerek
Gyémánt besorolása etikus
Gyémántok mérete összesen (karát) 0,73
Gyémántok részletesen (karát) 1x 0,5, 2x 0,1, 2x 0,015
Kő színe fehér
Nemesfém-tartalom (gramm) 2
Szín/ötvözet 14 karát fehérarany
Tisztaság VS1

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó