Lizi baba gyémánt fülbevaló, Lizi kislány gyémánt fülbevaló
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Lizi Kislány Gyémánt Fülbevaló

  • Cikkszám: brill-64
  • Készletinfó: Raktáron

80 000Ft

Elérhető opciók


A Lizi kislány gyémánt fülbevaló, egy szikrázóan fényes pink gyémánt pötty fülbevaló, hogy a kisasszony már pici korától fogva élvezhesse a gyémánt örök ragyogását. A 14 karátos fehérarany fülbevaló nemcsak bájos, de biztonságos is a kislányok vagy babák számára, mivel nem tartalmaz allergén anyagokat, így nyugodt szívvel hordható már 0 éves kortól.

A Lizi kislány gyémánt fülbevaló etikus gyémántból készül, azaz fenntartható módon laborban növesztett és nem tapad vér az előállításához. Gondold el milyen értéket adhatsz kislányodnak az első gyémánt fülbevalójával, ami 18 éves korában értékesebb lesz, mint születésekor. A fülbevaló minimalista stílusa pedig lehetővé teszi, hogy örök életében hordhassa, hiszen minden divatirányzattal kompatibilis.

A Lizi kislány gyémánt fülbevaló kiváló keresztelő ajándék lehet, egy olyan ékszer, mely nem csak a babát, hanem a szülőket is örömmel tölti el örökké emlékezetessé téve az eseményt.

Fontos tudni, hogy minden kislány és baba gyémánt fülbevalót visszaveszünk, ha nem lett jó a kisasszonyra.

A fülbevaló 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból, rózsa aranyból vagy platinából is. A vásárláshoz CGI nemzetközi gyémánt tanúsítványt adok, 3 év garanciát vállalok és 2 éven belül ingyenesen tisztítom.

Ha szeretnél más drágakövet, színes etikus vagy természetes gyémántot választani, keress bizalommal a +36 30 991 0388 telefonszámon, vagy személyesen a 1031 Budapest,Vízimolnár u. 2-4 szám alatt. Az etikus gyémántról blogomban találsz hasznos információkat 

Product Details
Csiszolás gyémánt briliáns
Forma kerek
Gyémánt besorolása etikus
Gyémántok mérete összesen (karát) 0,03
Gyémántok részletesen (karát) 2 x 0,015
Kő színe vivid pink
Nemesfém-tartalom (gramm) 0,6
Szín/ötvözet 14 karát fehérarany
Tisztaság VS1

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó