Olivia kislány gyémánt fülbevaló
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 991 0388
Nyitvatartás: H - P 11:00-18:00
Ft huf
  • Az Ön kosara üres!

Olivia Kislány Gyémánt Fülbevaló

  • Cikkszám: brill-65
  • Készletinfó: Raktáron

80 000Ft

Elérhető opciók


Az Olivia kislány gyémánt fülbevaló tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik nem csupán elegáns stílust szeretnének ajándékozni kislányuknak, hanem választásukat felelősségteljesen hozzák és a biztonságot tartják szem előtt. A kisasszonyod már kiskorától stílusosan öltözködhet, gondtalanul hordhatja ezeket a fülbevalókat anélkül, hogy aggódnod kellene az allergiás reakciók miatt. Az Olivia kislány gyémánt fülbevaló 14 karátos fehérarany foglalattal készül, ezért nem allergizál, így a legérzékenyebb kisbaba fülében is biztonságosan és kényelmesen hordható.

Legyen szó a gyermeked születésnapjáról vagy egy keresztelői ajándékról, az Olivia kislány gyémánt fülbevaló értéket ad a pillanatnak, hiszen a kis hercegnőd vagy keresztlányod maga írhatja meg a gyémánt történetét élete során és értéke a korával együtt nő. Nem kell aggódni, hogy stílusa esetleg tinédzser korában vagy fiatal felnőttként merre alakul, hiszen a fülbevaló minimalista stílusa lehetővé teszi a kortalan felhasználást. Olyan ez mint a kis fekete ruha a szekrényben, ami mindig mindenhez illik.

Az Olivia kislány gyémánt fülbevaló etikus gyémántból készül, azaz fenntartható módon laborban növesztett és nem tapad vér az előállításához. 

Fontos tudni, hogy minden kislány gyémánt fülbevalót visszaveszünk, ha nem lett jó a kisasszonyra.

A fülbevaló 14 karátos fehéraranyból készül, de egyedi megállapodás alapján elkészítem neked sárga aranyból, rózsa aranyból vagy platinából is. A vásárláshoz CGI nemzetközi gyémánt tanúsítványt adok, 3 év garanciát vállalok és 2 éven belül ingyenesen tisztítom.

Ha szeretnél más drágakövet, színes etikus vagy természetes gyémántot választani, keress bizalommal a +36 30 991 0388 telefonszámon, vagy személyesen a 1031 Budapest,Vízimolnár u. 2-4 szám alatt. Az etikus gyémántról blogomban találsz hasznos információkat 

Product Details
Csiszolás gyémánt briliáns
Forma kerek
Gyémánt besorolása etikus
Gyémántok mérete összesen (karát) 0,03
Gyémántok részletesen (karát) 2x 0,015
Kő színe fehér
Nemesfém-tartalom (gramm) 0,6
Szín/ötvözet 14 karát fehérarany
Tisztaság VS1

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó